Härryda-Postens redaktion på plats i Mölnlycke!
Härryda-Postens redaktion på plats i Mölnlycke!

Ta en kaffe med Härryda-Posten! Och träffa Thomas Ravelli!

Under lördagen står Härryda-Postens redaktion i centrala Mölnlycke! Kom förbi och säg hej, ta en kaffe! De som laddar ner appen eller visar den i sin mobil kan hämta ut termosmugg, reflex och isskrapa med p-skiva!

ANNONS
|

Härryda-Posten trotsar kyla och vind och står i centrala Mölnlycke med vår fina, uppställda silvriga Airstream för att möta er läsare i lördagsvimlet!

– Det ska bli väldigt roligt att få träffa våra läsare och höra vad de tycker om Härrydas enda dagstidning, säger chefredaktören Csaba Bene Perlenberg och lägger till:

– Både ris och ros är välkommet! Det är viktigt för oss att höra vad våra läsare tycker att vi gör bra eller vad som kan bli bättre. Vi är Härrydabornas enda dagstidning och då är det viktigt att lyssna på våra uppdragsgivare, läsarna.

Våra reportrar är också på plats för att ta emot tips om vad ni vill läsa om.

ANNONS

Dessutom dyker fotbollslegendaren Thomas Ravelli upp vid 11:30 för att bli utfrågad av tidningens reporter Sebastian Nilsson.

Tidningen bjuder alla som kommer förbi på kaffe och om man laddar ner appen kan man får läsarna med sig en fin termosmugg med Härryda-Postens logga på. Även reflexer, godis och isskrapor med p-skiva finns att hämta!

– Självklart får även de som redan har laddat ner appen en termosmugg! Visa bara appen för oss, säger Perlenberg.

Välkomna! Redaktionen är på plats fram till klockan 15:00!

OBS Härryda-Posten bjuder på kaffe och muggar och annat tills det att lagret är slut. Först till kvarn!

LÄS MER:Nytt nummer av e-tidningen

LÄS MER:Maria Kornevik-Jakobsson (C) blir ordförande för nya nämnden i Härryda

LÄS MER:Bil körde för hög hastighet – polisen fattade misstankar

ANNONS