Många reagerar efter nyheten om att I Love Pizza öppnar i Mölnlycke

Under onsdagen kunde Härryda-Posten berätta att restaurangkedjan I Love Pizza kommer öppna i Mölnlycke till sommaren. Reaktionerna efter beskedet har varit många, och en hel del uttrycker besvikelse över att det blir ännu en pizzeria som slår upp portarna i Mölnlycke.

ANNONS
|

Sedan tidigare finns Sannegårdens Pizzeria, La Vera och Pizzeria Viktoria i Mölnlycke centrum. Även italienska restaurangen La Luna serverar pizzor och utanför centrum finns ytterligare en handfull pizzerior.

Med det som bakgrund har reaktionerna efter beskedet att Mölnlycke får ytterligare en pizzeria i centrum varit många. I olika kommentarsfält på sociala medier har Härrydabor uttalat sig. De flesta kommentarerna i flera olika trådar på Facebook har en negativ klang.

En person skriver att: ”Ett café hade varit bättre. Som nyinflyttad i Mölnlycke i början av året så måste jag säga att utbudet på caféer är riktigt snålt.”

Andra personer skriver att: ”En helt "vanlig" restaurang hade varit mer än välkommen”, att: ”Det finns ju redan många (pizzerior) i centrum. Hade varit gott med alternativ” och: ”Inte ännu en pizzeria”.

ANNONS

Inte bara negativa reaktioner

Men det har inte bara varit negativa reaktioner. I en kommentar skriver en person: ”Och där kommer alla negativa kommentarer. Allt handlar om tillgång och efterfrågan, hade det inte funnits en efterfrågan hade de inte öppnat..” En annan person skriver: ”Äntligen!!!”.

Det finns också de som ser både positiva och negativa sidor i att I Love Pizza etablerar sig i Mölnlycke: ”Det har tills nu varit skralt med bra utbud. Nu börjar det ju faktiskt bli vettigt. Som några påpekar... Lite variation skulle vara fint, men det är upp till affärsidkarna att bestämma det. Kommunen kan inte styra om det skall vara överprisade pizzor eller Ramen-hak”.

Suleyman Yuksel är vd på I Love Pizza som snart ska etablera sig i Mölnlycke.
Suleyman Yuksel är vd på I Love Pizza som snart ska etablera sig i Mölnlycke. Bild: Sanna Tedeborg

Suleyman Yuksel, vd på I Love Pizza, tar reaktionerna med ro.

– Det finns alltid två olika läger när någonting ska öppnas. Så det spelar ingen roll alls. Vi är positiva till vår etablering. Man får räkna med både ris och ros.

Det är inget som känns alls oroande?

– Nej, absolut inte.

Varför är I Love Pizza ett bra tillskott i Mölnlycke centrum?

– Det är som jag har sagt, att vi har väldigt fina sallader med bra och fina råvaror. Vi serverar även lasagne och så har vi öl och vin, utöver våra pizzor och kebab. Så vi har ett ganska brett utbud. VI känner att efterfrågan finns och vi har ju ett beprövat koncept, så vi vet att det funkar, säger han.

ANNONS

LÄS MER:Restaurangkedjan I Love Pizza öppnar i Mölnlycke till sommaren

LÄS MER:Voffigt nyår på flygplatshotellet i Landvetter när 200 hundar checkar in

LÄS MER:Härrydas ”Salt Bae” rasar över halt väglag: ”Alltid samma sak”

ANNONS