Kvinna vägrade betala taxi i Mölnlycke – polis tillkallades

När en taxi stannade i Mölnlycke var resan över. Men den kvinnliga resenären steg ur bilen utan att betala – vilket ledde till höjda röster och upprörd stämning.
Händelsen har polisanmälts under rubriceringen ringa bedrägeri.
– Polisen kallas dit, men hittar inte kvinnan, säger Caroline Karlsson, presstalesperson vid polisen.

ANNONS
|

Klockan 03.54 på natten mot måndagen fick polisen rycka ut till Mölnlyckemotet. Orsaken var en taxiresa som ska ha slutat i en konflikt på grund av utebliven betalning.

– Det är en kvinna som vägrar betala taxiresan. Hon går ur taxin, sedan blir det en del skrik och gap. Hon skriker att hon visst vill betala, och det är upprörd stämning.

Vid något skede ska kvinnan ha lämnat platsen till fots, utan att frågan kring betalning klarats ut.

– Hon går i alla fall i väg. Taxichauffören åker efter henne, och hon rör sig då in mot Mölnlycke företagspark. Polisen kallas också till platsen, säger Caroline Karlsson.

ANNONS

När patrullerna anländer befinner sig dock inte den aktuella kvinnan i närheten. En polisanmälan om händelsen är nu upprättad, och det misstänkta brottet rör alltså den betalning för taxifärden som ska ha uteblivit efter resans slut.

– Det blir en anmälan om ringa bedrägeri, där gärningspersonen är okänd. Man hittar ju inte den här kvinnan, säger Caroline Karlsson.

LÄS MER:Man försökte handla på Ica Kvantum – med falsk 500-sedel

LÄS MER:Facebooksvindlare från Mölnlycke la upp falska annonser och hotade köpare

LÄS MER:Kraftig ökning av anmälda bedrägerier i Härryda

ANNONS