John Scott’s vill öppna ny krog i Mölnlycke

Bara för en dryg månad sedan öppnade sportbaren O’Learys vid Mölnlycke fabriker. Nu kan Härryda-Posten avslöja att de kan få konkurrens av krogkedjan John Scott’s.
– Men det är inget som är klart och inget som kommer hända i morgon. Det är inte aktuellt just nu, säger Peter Bronsman, vd för Kopparberg som äger John Scott’s.

ANNONS

Det händer mycket på restaurangscenen i Mölnlycke just nu.

För en dryg månad sedan fick Mölnlycke sin första renodlade bar när O’Learys slog upp portarna i Mölnlycke fabriker. Till sommaren öppnar restaurangkedjan I Love Pizza på bottenplan till det nya lägenhetshuset på Idrottsgatan.

Och nu kan ytterligare en restaurangkedja vara på ingång. Mer specifikt handlar det om krogkedjan John Scott’s, som sedan tidigare har åtta krogar i Göteborg med omnejd.

– Härryda växer ju och John Scott’s växer så det knakar. Så det är på tapeten. Det är ett av många ställen man tittar på. Men det är inget klart och inget som kommer hända i morgon. Det är inte aktuellt just nu, säger Peter Bronsman, vd för Kopparberg som äger John Scott’s.

ANNONS

När skulle det kunna bli aktuellt?

– Det kan handla om ett par månader eller ett par år.

Tittat närmare på två lokaler

Peter Bronsman berättar, om han inte missminner sig, att de har tittat närmare på två lokaler. Det handlar om en befintlig lokal och en lokal som inte är byggd ännu. Men var vill han inte gå in på.

– Jag vill inte säga det. I och med att det kanske inte händer. Och säger jag det kanske det kommer någon och snor lokalen.

Har ert intresse någonting med O’Learys etablering i Mölnlycke att göra?

– Nej, det har det absolut inte. Det måste självklart finnas ett upptagningsområde för båda, men det gör det ju. Det är oftast bara bra att det är flera som öppnar. Det behöver absolut inte vara en nackdel, säger han.

LÄS MER:Olycka vid deponi i Hindås – dumper har vält

LÄS MER:Östermalmshallen i Mölnlycke nominerad till pris – igen

LÄS MER:Ansträngt läge på förskolorna i Härryda kommun

ANNONS