Hovslagaren Jimmie skrapade hem 100 000

Härrydabon Jimmie Allvin Svensson flögs upp till Stockholm och Nyhetsmorgon på TV4. I live-tv skrapade han hem 100 000. Trots att det är lägsta vinsten ska han fira med champagne.
– Det hade kunnat gå bättre, jag var nära två och en halv miljon, säger han.

ANNONS
|

Precis hemkommen från Stockholm är Jimmie Allvin Svensson redo att korka upp champagnen.

– Jag har alltid en kyld flaska champagne för såna här tillfällen. Men hundra tusen är inte jättemycket, det blir ingen pension i förtid, säger han.

Jimmie, som driver hovslageri i Härryda, skrapade alltså hem 100 000 kronor. Det är den garanterade vinsten för i Nyhetsmorgon.

– Inför sista skrapet hade jag chans på fem hundra tusen och två och en halv miljon, jag blev helt iskall. Men det blev hundra tusen. Så lite besviken blev man allt, säger han.

En lott varje löningsdag

Jimmie har som tradition att köpa en trisslott varje löningsdag den 25:e. Något han gjort sedan han var 18.

ANNONS

– En knegargrej, det var kul att jag äntligen vann, säger han.

Det var inte helt utan nervositet han tog plats i tv-studion men programledarna var proffsiga och gjorde att det blev riktigt trevligt.

– Det är väldigt, väldigt trevligt folk. Det flöt på naturligt och du testskrapar en lott innan så att det ska bli snyggt för kameran. De står också för resa, hotell och en middag så det blev en minisemester i Stockholm, säger han.

Tillskottet ska bland annat gå till en finmiddag med hans mamma.

– Det blir mat och champagne på Dorsia inne i stan, dyrt som fasen men det förtjänar lilla mamsen, får skämma bort henne lite.

LÄS MER:Brist på deltidsbrandmän – Härryda vill se lagändring

LÄS MER:Det här händer på Halloween i Härryda

LÄS MER:Man ropade nazistiska slagord till passerande i Mölnlycke

ANNONS