Friskis & Svettis flyttar till nya lokaler i Mölnlycke

Nästa höst kommer Friskis & Svettis i Mölnlycke flytta från Långenäsvägen till Mölnlycke fabriker. Den nya lokalen kommer vara något mindre, men bättre optimerad för verksamheten, enligt Elisabeth Vansvik, kommunikationsdirektör på Wallenstam.

ANNONS
|

På Bruksgatan 21 i Mölnlycke fabriker kommer Friskis & Svettis medlemmar under nästa höst välkomnas till en nyrenoverad lokal på 1 400 kvadratmeter. Det är ungefär 300 kvadratmeter mindre än den nuvarande lokalen på Långenäsvägen några hundra meter bort.

– Tillsammans med arenan och alla sportaktiviteter i de nya hallarna har Mölnlycke fabriker utvecklats till ett härligt sportkluster, säger Marina Fritsche, vice vd och regionchef för Wallenstam i Göteborg i ett pressmeddelande.

Enligt Friskis & Svettis själva blir entrén mer lättillgänglig med ingång från parkeringshuset och Bruksgatan.

– Samtidigt får vi effektivare, ljusare och luftigare träningsytor i en härlig, genuin miljö. Vi ser fram mot nya medlemmar som ännu inte upptäckt oss och de som en gång lämnat oss välkomnar vi tillbaka till en ny träningsinspirerad miljö, ett fullutrustat gym samt ytor för funktionell träning, maskiner, fria vikter och en cardioavdelning, säger Thomas Fredriksson, verksamhetschef på Friskis & Svettis.

ANNONS

LÄS MER:Fia Reisek om konflikten som splittrar armbrytningen

LÄS MER:Pengaregn över idrottsföreningar i Härryda

LÄS MER:Härryda energi varnar – trots billigare prognos: ”Var beredd”

ANNONS