Skicka in din bästa höstbild till Härryda-Posten – tävla om termosmuggar

En söndag framför brasan, årets första långkok eller en svamppromenad. Föreviga din höst och skicka in din bästa bild till oss! Härryda-Postens fototävling är till för att sprida höstmyset i kommunen och på bonussidan är du med och tävlar om snygga termosmuggar märkta med Härryda-Postens logotype.

ANNONS

Skicka in ditt bästa höstfoto till oss på redaktionen@harrydaposten.se och skriv ”Höstbild” i ämnesraden. Det kan praktiskt taget vara vad som helst – djur och natur, släkt och vänner, mat och dryck eller bara en stämning.

Huvudregeln är att bilden ska ha koppling till någon av orterna i Härryda kommun. I övrigt är nästan alla medel tillåtna. Se faktarutan nedan för information om hur du tävlar.

Härryda-Posten publicerar bilderna löpande och sista dag för att skicka in är 30 november. Därefter utser tidningens jury vinnarbidraget.

Så tävlar du

• Mejla din bild till redaktionen@harrydaposten.se och skriv ”Höstbild” i ämnesfältet.

• Bilderna ska vara tagna i Härryda kommun under hösten 2022.

• Uppge namn på fotografen, var och när bilden är tagen, samt vad och vem den föreställer.

• Vi publicerar löpande ett urval av bilderna på Härryda-Postens sajt samt i e-tidningen och i papperstidningen. Ingen ersättning utgår för publicering och vi reserverar rätten att återpublicera bilderna i alla våra digitala kanaler.

• Vi vill ha din bild senast den 30 november. I början av december utser vi flera vinnare som kan värma sig under vinterhalvåret med en fin termosmugg med Härryda-Postens logotype.

LÄS MER:Helén Eliasson (S) vald till regionstyrelsens ordförande i VGR

LÄS MER:Cecilia Jansson från Hindås är Årets handledare i Härryda kommun

ANNONS