Så läser du Härryda-Posten som e-tidning

Härryda-Posten finns inte bara att läsa på webben. Inom kort kommer även vår app. Redan nu kan våra läsare läsa vår e-tidning två gånger i veckan.
– Att läsa Härryda-Posten som e-tidning är att läsa den som en papperstidning i mobilen eller på sin padda, säger tidningens chefredaktör Csaba Bene Perlenberg.

ANNONS

För den som inte får nog av att läsa Härryda-Posten på sin mobil, sin padda eller på datorn finns det glada nyheter.

Två gånger i veckan, onsdagar och lördagar, går det att läsa Härryda-Posten i vår särskilda app för e-tidning. Ritad som en klassisk dagstidning går det att scrolla från sida till sida, nästan som på papper – fast utan trycksvärta!

– Vår fina e-tidning är ett trevligt sätt att läsa ikapp bland all den lokala journalistik som Härryda-Posten levererar varje dag. Att det ser ut som en papperstidning fast på skärm är ett bra komplement för den som kanske missat någon nyhet under den gångna veckan, berättar Härryda-Postens chefredaktör och ansvarige utgivare Csaba Bene Perlenberg.

ANNONS

E-tidningen är finurlig på det sättet att den går att ladda ner genom appen, vilket betyder att du inte tvunget måste ha wifi-uppkoppling för att läsa den. Ta med våra reportage, våra guider och våra artiklar när du kliver på flyget på Landvetter flygplats, när du vill logga ut från alla sociala medier och bara läsa de senaste lokala nyheterna eller när du är på en plats där du saknar uppkoppling.

Härryda-Posten både i Appstore och Google Play

Härryda-Posten kan läsas som e-tidning både för de som har Apple eller Android-plattformar i sina mobiler eller sina paddor. Båda har samma innehåll och samma senaste exemplar av Härryda-Postens e-tidning.

För dig som läser Härryda-Posten i iPhone eller iPad

Börja med att söka på ”Härryda-Posten E-tidning” i AppStore. Välj Härryda-Posten som e-tidning genom att trycka på ladda ner, i form av knappen som ser ut som ett blå moln med en pil riktad neråt. När cirkeln är sluten och appen är nedladdad tryck på ”öppna”.

Voila! Tryck på den senaste utgåvan eller av tidigare nummer för att läsa Härryda-Posten som e-tidning! Helt gratis!

För dig som läser Härryda-Posten i Android

Börja med att söka på ”Härryda-Posten E-tidning” i Google Play. Tryck på på Härryda-Posten som e-tidning och sedan på den gröna, liggande knappen där det står ”Installera”. När den gröna cirkeln kring Härryda-Postens logga har gått hela varvet runt, tryck på ”Öppna”.

ANNONS

Eureka! Tryck på den senaste utgåvan eller av tidigare nummer för att läsa Härryda-Posten som e-tidning! Helt gratis!

Härryda-Posten önskar trevlig läsning!

LÄS MER:Ica i Hindås har infört 18-årsgräns för att köpa ägg under Halloween

LÄS MER:Gaslukt vid Bråta återvinningscentral

LÄS MER:ARN avslår Härrydabos krav

ANNONS