Ica Nära i Djupedalsäng larmar: Inga fler paket får plats

Ica Nära Djupedalsäng i Mölnlycke gick under tisdagskvällen ut med ett meddelande på sin Facebooksida om att det nu är helt fullt med paket – och att de inte kan ta emot fler.

ANNONS

”AKUT LÄGE!!!!!!” Så skriver Ica Nära Djupedalsäng i ett inlägg på sin Facebooksida, där de syftar på att det nu har blivit så fullt med paket att de från och med nu inte kan ankomstregistrera några fler.

Redan förra veckan flaggade butiken för att Black Friday-rean skulle kunna komma att ställa till med problem, vilket nu alltså har blivit verklighet.

De uppmanar därför sina kunder att hämta ut sina paket så snart som möjligt.

Ulf Svensson, butikens handlare, berättar ett par timmar efter att inlägget har publicerats att det redan har hunnit bli lite bättre.

– Men ja, alla har ju samma bekymmer med det här. Och det är just Black Friday som är värst, för då kommer det så mycket samtidigt. Julen är mer utkletad under en vecka eller två, säger han och fortsätter.

ANNONS

– Black Friday blir lite systemchecken kan man säga.

Hade paket i bilen och mjölkrummet

Trots att läget i år hann bli lite akut, så menar Ulf Svensson att det inte är någonting jämfört med hur det såg ut 2020, under pandemin.

– Jag bor ju vägg i vägg med butiken och du skulle sett hur det såg ut då. Jag hade paket i bilen, i mjölkrummet, i köket. Så nu är det ju ändå hanterbart.

Kaoset under pandemin medförde dock en positiv sak – lite luft i systemet.

– Då skapade vi ett extra rum för det och det utrymmet har jag kvar.

LÄS MER:Ica Kvantum i Landvetter hyllar ”Ica-Stig”

LÄS MER:Så här tycker Härrydaborna om Lidls nya priser

LÄS MER:Klimataktivisten Tua samlade in pengar till sina böter: ”Gick över förväntan”

ANNONS