Helgtips i Härryda vecka 46: Barnteater, julmarknad och husvagnsfest med Härryda-Posten

Varje fredag tipsar Härryda-Posten om spännande helgaktiviteter, så också den här veckan. På lördag kan du bland annat träffa oss på stan och gå på julmarknad i Härryda, medan det på söndag erbjuds barnteater i Hindås.

ANNONS
|

Träffa Härryda-Posten!

På lördag mellan 11:00-15:00 står Härryda-Postens redaktion i centrala Mölnlycke med en stor, silvrig husvagn och träffar våra läsare! Kom förbi och säg hej, tipsa oss – och hämta din nya termosmugg med Härryda-Postens logga!

Vid 11.30-tiden kommer dessutom Mölnlyckebon och bronshjälten från 1994 Thomas Ravelli för att intervjuas av Härryda-Posten.

Julstuga på Härryda hembygdsgård

Gå på klassisk julmarknad med hemlagat, fisk, bröd med mera. Julloppis i Alfredsstugan och tomten som tar emot önskelistor.

11:00-14:00 på Hembygdsgården Häradsdomarens i Härryda.

Familjeföreställning i Hindås med Teater Trampolin

På söndag kommer Teater Trampolin till Sörtorpagården vid Mossbacka i Härryda med familjeföreställningen ”Sagan om den lilla farbrorn” som passar för barn från fyra år.

ANNONS

Föreställningen beskrivs såhär: ”Den lilla farbrorn är en mycket ensam liten farbror. Han vill så gärna ha en vän - men ingen bryr sig om honom. Folk skrattar åt honom för att han är så liten och ful. Men så en dag kommer det förbi en glad hund som blir hans vän. Farbrorn blir så lycklig - tills det dyker upp en flicka och farbrorn tror att hunden flyttat sin uppmärksamhet till bara henne.”

Biljetterna kostar 50 kronor och kan köpas i entrén.

Tipsa Härryda-Posten!

Har du tips på kommande evenemang i Härryda kommun som skulle passa på Härryda-Postens nästa helglista? Eller tycker du vi har missat något i listan ovan? Hör gärna av dig med tips till redaktionen@harrydaposten.se!

LÄS MER:SMHI: Det blir snö i helgen

LÄS MER:Per Vorberg omvald att leda Härryda i fyra år till

ANNONS