Fullt hus när O’Learys rullade ut den röda mattan

Trevlig stämning, god mat och bra service. Mölnlyckeborna var glada och nöjda när de besökte sin nya sportbar – som de längtat efter.
– Det är det enda som har saknats. Att man kan komma efter jobbet och sätta sig här och dricka öl i stället för att åka in till stan och bara ha ett ställe att hänga på, säger Johanna Åkestrand.

ANNONS
|

Den som väntar på något gott väntar som bekant aldrig för länge. Det var kvällens öppnande av O’Learys ett bevis på när Härryda-Posten tittade in för att höra vad besökarna tyckte om sin nya, och enda, bar.

Vid ett bord har familjen Olsson precis ätit upp.

– Det är underbart! Vi har saknat ett ställe i Mölnlycke som man kan gå till. Det finns ett jättebehov så jag är jätteglad att det har öppnat. Vi har gått och väntat väldigt länge. Man har fått åka in till Göteborg, konstaterar Max Olsson.

– Det märks ju att det här behövs för det bara väller in folk. Det här kommer gå jättebra, tillägger Lisa Olsson.

ANNONS

Vännerna Jonathan Andersson och Anders Holm har gått in på efterrätten som består av öl och chilinötter. Huvudrätten blev varsin burgare, som Anders var nöjd med.

– Det var viktigt att testa den som en första grej. Det ska vara en bra burgare på en sportbar. Den var jättegod, det är god öl och superbra service. Kanon helt enkelt, säger han.

Ägaren Mikael Beckman har fullt upp men hinner stanna och konstatera att han är glad över att vara i mål.

– Jätteroligt! Det har varit ett långt projekt. Nästan ett år har det tagit att komma hit och att då kunna öppna och mer eller mindre ha två fulla sittningar är fantastiskt och vi har knappt haft reklam. Det har varit mycket arbete för att få det här till stånd och jag ville inte öppna om jag inte kände mig helt bekväm och trygg.

LÄS MER:Ingen isgata i världen kunde stoppa farsan

LÄS MER:Pixbo Wallenstam förlänger kontraktet med Daniel Kalentun

LÄS MER:Grönsakshandlaren Salam, 62, önskar sig en stillsam jul

ANNONS