O’Learys i Mölnlycke väntas öppna lagom till fotbolls-VM

Från början var tanken att sportbaren O’Learys skulle öppna i Mölnlycke redan under sommaren. På vägen har det satts käppar i hjulen – men nu är ett datum satt. Dagen innan fotbolls-VM i Qatar sparkas igång är det dags för öppning.
– Om allt funkar med de sista leveranserna öppnar vi den 20 november, säger ägaren Mikael Beckman.

ANNONS

I Mölnlyckes fabriker, i anslutning till det växande nya bostadsområdet och Wallenstam Arena, slår O’Learys snart upp dörrarna. Det innebär att Mölnlycke får sin första renodlade bar.

– Det är därför jag drog igång det här projektet för jag tycker att det behövs en bar i Mölnlycke, säger ägaren Mikael Beckman som öppnar O’Learys tillsammans med 19-årige sonen Kasper.

Från början var tanken att sportbaren skulle öppna upp redan under sommaren, men vägen till invigningen har kantats av en del oförutsedda hinder.

– Det har till exempel varit någon löjlig grej som att branddörrarna är tvungna att vara 1,50 meter och de har det varit fyra månaders leveranstid på. Men nu är golv och tak och allting klart, så om allt funkar med de sista leveranserna öppnar vi den 20 november, säger Mikael Beckman och fortsätter:

ANNONS

– Jag har sagt hela tiden att jag vill inte öppna något mellanting, utan jag vill öppna när allting är klart.

Och 20 november är ett ganska bra datum, konstaterar han.

– Det är så lyckligt att det är dagen innan fotbolls-VM drar igång, säger Mikael Beckman.

ANNONS