Underläge i halvtid – men Isabell Högström och Isabelle Löfvendahl fixade Landvetters vändning

Bortalaget Öjersjö hade greppet i halvtid och ledde med 1-0 i division 4 Göteborg A dam i fotboll.

|
Landvetter IF 2003 vann mot Öjersjö IF

Men Landvetter vände på matchen och vann till slut med 2-1. Matchhjälte blev Isabell Högström, som gjorde det avgörande målet med bara 3 minuter kvar av matchen.

– Riktigt starkt! Vi gör återigen en fantastisk laginsats och tar tredje raka segern! Vi vänder matchen i andra halvlek och vinner tillslut rättvist, kommenterade Landvetters tränare Joel Rask efter matchen.

Segern var Landvetters fjärde på de senaste fem matcherna.

Öjersjö startade matchen bäst och tog ledningen. Nora Nerdal gjorde målet, redan i tolfte minuten. Det dröjde till den 75:e minuten innan Isabelle Löfvendahl kvitterade för Landvetter.

Det matchavgörande målet kom i matchens absoluta slutskede, med fyra minuter kvar att spela, när Isabell Högström slog till och gjorde 2-1 för Landvetter. Därmed hade Landvetter vänt matchen.

Det här var Landvetters andra uddamålsseger den här säsongen.

För hemmalaget betyder resultatet första plats i tabellen. Öjersjö är på femte plats.

Onsdag 8 maj 19.00 spelar Landvetter hemma mot Göteborgs SIF.