Uddamålsseger för Sjövalla mot Gothenburg Celtic

Det blev seger för bortalaget Sjövalla i matchen mot Gothenburg Celtic på Heden.

|
Gothenburg Celtic FC förlorade mot Sjövalla FK

Laget vann lördagens match i division 6 Göteborg C herr i fotboll med 3-2 (2-1). Nils Ludwigson blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål efter 78 minuter.

Gästande Sjövalla gjorde första målet. André Lundin slog till på straff, redan i elfte minuten.

Sjövalla ökade ledningen till 0-2 i 23:e minuten, när Joacim Jonasson Morner fick träff.

I 27:e minuten nätade Christofer Larsson, och reducerade åt Gothenburg Celtic. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Mats Axelsson träff och kvitterade för Gothenburg Celtic.

Nils Ludwigson gjorde det matchavgörande målet med knappa kvarten kvar.

Det här var Sjövallas fjärde uddamålsseger.

Det här betyder att Gothenburg Celtic är kvar på tolfte och sista plats, och Sjövalla stannar på nionde plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Sjövalla är Göteborgs SIF. Lagen möts torsdag 19 september 19.30 på Djupedalsplan.