Ubbhult/Hällingsjö tog kommandot från start mot Högvad

Ubbhult/Hällingsjö hade greppet från start i matchen i division 6 Mark herr i fotboll mot Högvad på söndagen.

|
Ubbhult/Hällingsjö vann mot Högvads BK

Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 3-1 (1-0) hemma på Ekåsvallen.

Ubbhult/Hällingsjös tränare Johnny Gillberg kommenterade matchen:

– Vi gör ingen bra match men vinner med 3-1. 3 poäng var det viktigaste idag.

Segern var Ubbhult/Hällingsjös fjärde på de senaste fem matcherna.

Matchen fick ingen riktig karaktär förrän Ubbhult/Hällingsjö tog ledningen efter en halvtimmes spel, genom Carl Stridsberg. Direkt efter pausen nätade Tobias Fekete och ökade Ubbhult/Hällingsjös ledning.

I 71:a minuten reducerade Svante Persson för Högvad. Fler mål än så blev det inte för Högvad.

Erik Holmqvist ökade Ubbhult/Hällingsjös ledning med knappa kvarten kvar. Det fastställde slutresultatet till 3-1.

För Högvad gör resultatet att man nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan Ubbhult/Hällingsjö är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Ubbhult/Hällingsjö är Rydboholm. Lagen möts onsdag 12 juni 19.00 på Ekåsvallen.