Ubbhult/Hällingsjö äntligen segrare igen efter vinst mot Öxabäck

Efter fem matcher utan seger i division 6 Mark herr i fotboll kunde Ubbhult/Hällingsjö till slut ta tre poäng igen.

|
Ubbhult/Hällingsjö vann mot Öxabäcks IF

Laget vann på hemmaplan mot Öxabäck, med 3-1 (2-0).

– Bra första halvlek. Sämre andra halvlek. Men tycker vi vinner rättvist, kommenterade Ubbhult/Hällingsjös tränare Johnny Gillberg efter matchen.

Ubbhult/Hällingsjö startade matchen bäst och tog ledningen. Sebastian Valenzuela gjorde målet, redan i 18:e minuten.

Ubbhult/Hällingsjö gjorde 2-0 i 33:e minuten, när Tobias Fekete fick träff. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Mattias Särnbäck Wolf träff och reducerade åt Öxabäck. Mer än så blev det dock inte för Öxabäck.

I 68:e minuten slog Carl Stridsberg till, och gjorde 3-1. Det fastställde slutresultatet till 3-1.

I den 80:e minuten fick Ubbhult/Hällingsjö Patrick Johansson utvisad, och laget fick spela med en spelare mindre sista tio minuterna.

För tabellens utseende betyder det här att Ubbhult/Hällingsjö ligger på femte plats medan Öxabäck har sjätteplatsen.

Nästa motstånd för Ubbhult/Hällingsjö är Viskafors. Lagen möts lördag 31 augusti 13.00 på Svanehov.