Tungt för Landvetter när Kållered bröt fina vinstsviten

Landvetter har spelat bra i division 4 Göteborg A dam i fotboll och inför matchen hemma mot Kållered hade laget tagit fem raka segrar.

|
Landvetter IF 2003 spelade lika mot Kållered SK

På söndagen tog det stopp och matchen på Landvetter IP slutade 2-2 (2-1). Det var första poängtappet sedan den 14 april för Landvetter.

– Vi gör helt enkelt en mindre bra insats samtidigt som jag vill ge en eloge till Kållered, som gör det svårt för oss. Vi har ett rejält spelövertag matchen igenom men får inte utdelning. Men vi är fortsatt obesegrade och behåller serieledningen - dessutom ny match redan på torsdag, kommenterade Landvetters tränare Joel Rask.

Landvetter fick en bra start på matchen. Filippa Stigen slog till, redan i sjunde minuten.

Kållered kvitterade till 1-1 efter en dryg halvtimmes spel, genom Milly Herkestam.

Landvetter tog ledningen på nytt i 38:e minuten, när Ester Lind fick träff. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Signe Lindberg träff och kvitterade för Kållered. 2-2-målet blev matchens sista.

Det här var Landvetters andra oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Landvetter är kvar i serieledning, och Kållered stannar på nionde plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Landvetter är Askim IK. Lagen möts torsdag 30 maj 19.45 på Kobbegården.