Tung bortaförlust för Ubbhult/Hällingsjö mot Hyssna/Kinnahu

Ubbhult/Hällingsjö hade en riktigt tung match borta mot Hyssna/Kinnahu, och förlorade med hela 0-6 (0-4) i division 6 Mark herr i fotboll.

ANNONS
|
Hyssna IF/Kinnahults IF vann mot Ubbhult/Hällingsjö

Ubbhult/Hällingsjös tränare Johnny Gillberg kommenterade matchen:

– Tyvärr gick vi på sommarlov när domaren blåste igång matchen!! Hyssna/Kinnahult är ett mycket bra lag. Nu tar vi välbehövlig semester.

Hyssna/Kinnahu tog en tidig ledning. Jonathan Axebrink slog till på straff, redan i elfte minuten.

Hyssna/Kinnahu ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Alexander Wallenbring, i 14:e minuten.

Hyssna/Kinnahu ökade också ledningen till 3-0 i 23:e minuten, när Alexander Wallenbring på nytt slog till.

Hyssna/Kinnahu ökade ledningen till 4-0 på stopptid i första halvleken, genom David Wallenbring. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Oscar Almgren och ökade ledningen för Hyssna/Kinnahu.

ANNONS

I 65:e minuten gjorde Alexander Wallenbring också 6-0 som med målet fullbordade sitt hattrick.

Hyssna/Kinnahu leder serien efter matchen, medan Ubbhult/Hällingsjö är på femte plats.

Nästa motstånd för Ubbhult/Hällingsjö är Björketorp. Lagen möts torsdag 15 augusti 18.45 på Björketorps IP.