Tuff match slutade med seger för Landvetter mot Götaholm

Det svängde i matchen i P19 Div 1 Region 2 herr i fotboll mellan Götaholm och Landvetter på Gamlestadsvallen.

|
Götaholms BK förlorade mot Landvetter IS

Hemmalaget Götaholm hade ledningen i halvtid, med 2-1, men efter pausen vände Landvetter matchen och vann till slut med 3-2. Stor matchhjälte blev Vicky Laurent Petry Vicky Joseph, med sitt 3–2-mål efter 87 minuter.

– Skönt att studsa tillbaka direkt efter förra helgens förlust. Vi dominerar bollinnehavet från början till slut på en svårspelad gräsplan men har svårt att skapa riktigt heta lägen i första halvlek. I andra går vi ut och har ett ordentligt tryck mot deras mål där vi har 3-4 ramträffar innan vi sätter dit 2-2 och 3-2-målet. All eloge till gubbarna som samlar sig och går ut och vänder matchen i andra halvlek, kommenterade Landvetters ledare Eldar Razanica efter matchen.

Götaholm kvitterade till 1-1 på stopptid i första halvleken, genom Zrian Kadir.

Götaholm tog ledningen direkt därefter genom Sharo Mulla Abdula. Det såg länge ut att gå mot seger för Götaholm. Med sju minuter kvar att spela kvitterade Landvetter genom Jasmin Osmanovic.

Det matchavgörande målet kom med tre minuter kvar att spela, när Vicky Laurent Petry Vicky Joseph slog till och gjorde 2-3 för Landvetter. Målet var Vicky Laurent Petry Vicky Josephs femte i P19 Div 1 Region 2 herr.

Götaholm har två vinster och tre förluster och 11–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Landvetter har tre vinster och två förluster och 13–12 i målskillnad. Det här var Landvetters fjärde uddamålsseger.

För hemmalaget betyder resultatet nionde plats i tabellen. Landvetter är på åttonde plats.

Nästa motstånd för Landvetter är Vänersb IF. Lagen möts lördag 31 augusti 14.00 på Landvetter IP.