Tuff match slutade med förlust för Landvetter B mot Mossens BK B

Det svängde i matchen i division 5 Göteborg dam i fotboll mellan Landvetter B och Mossens BK B på Landvetter IP.

ANNONS
|
Landvetter IF 2003 (B) förlorade mot Mossens BK dam B

Hemmalaget Landvetter B hade ledningen i halvtid, med 1-0, men efter pausen vände Mossens BK B matchen och vann till slut med 3-2.

Segermålet för Mossens BK B stod Ebba Henrysson för på stopptid.

Landvetter B började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara fyra minuter slog Isabell Högström till. I 54:e minuten slog Liza Berglund till, och kvitterade för Mossens BK B.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Malva Davidson träff och gav Mossens BK B ledningen.

Landvetter B:s Moa Levén gjorde 2-2 i 64:e minuten.

Det matchavgörande målet kom på stopptid, när Ebba Henrysson slog till och gjorde 2-3 för Mossens BK B.

ANNONS

Mossens BK B:s nya tabellposition är tredje plats, medan Landvetter B är på sjätte plats. Ett fint lyft i tabellen för Mossens BK B som så sent som den 30 maj låg på nionde plats.

Nästa motstånd för Landvetter B är Kärra KIF. Lagen möts torsdag 22 augusti 20.15 på Landvetter IP.