Theodor Skager enda målskytt när Härryda föll

Härryda fick se sig slaget i mötet med IF Mölndal fotboll på hemmaplan i division 6 Göteborg C herr i fotboll, med 1-5 (1-2).

ANNONS
|
Härryda IF förlorade mot IF Mölndal Fotboll

Matchen förblev jämn målmässigt till Härryda tog ledningen i 35:e minuten, genom Theodor Skager.

IF Mölndal fotboll kvitterade till 1-1 i 39:e minuten, genom Noah Setterberg.

Bara tre minuter senare var det Erik Forshamn som såg till att IF Mölndal fotboll tog ledningen. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Erik Forshamn ännu en gång och ökade ledningen för IF Mölndal fotboll.

I den 87:e minuten fick Härrydas Alexander Tuomainen rött kort, och under de sista tre minuterna fick laget spela med en spelare mindre.

1-4-målet kom i slutminuterna, med två minuter kvar att spela, när Hussein Nasro slog till och gjorde mål på straff.

ANNONS

1-5-målet för IF Mölndal fotboll kom direkt därefter när Robert Jensen i 92:a minuten gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 1-5.

För tabellens utseende betyder det här att Härryda ligger på femte plats medan IF Mölndal fotboll har sjätteplatsen.

Nästa motstånd för Härryda är Heden. Lagen möts fredag 14 juni 19.15 på Överåsvallen.