Stark andra halvlek räckte för Ubbhult/Hällingsjö mot Björketorp

Första halvlek var mållös i matchen mellan Ubbhult/Hällingsjö och gästande Björketorp på Ekåsvallen på onsdagen.

|
Ubbhult/Hällingsjö vann mot Björketorps IF

I andra halvlek var det dock Ubbhult/Hällingsjö som var starkare och vann till slut med 2-1 i division 6 Mark herr.

– Krigarinsats av killarna i 90 minuter, tyckte Ubbhult/Hällingsjös tränare Johnny Gillberg, efter matchen.

Ubbhult/Hällingsjö tog en tidig ledning. Tobias Fekete slog till, redan i tionde minuten. Direkt efter pausen slog Julian Mention Remdahl till och ökade Ubbhult/Hällingsjös ledning.

I den 72:a minuten blev Ubbhult/Hällingsjös Alexander Krok utvisad, och under de sista 18 minuterna fick laget spela med en spelare mindre.

Reduceringen till 2-1 kom med två minuter kvar att spela, när Sebastian Hallin slog till och gjorde mål för Björketorp. Fler mål än så blev det inte för Björketorp.

Björketorp har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter tre spelade matcher. Ubbhult/Hällingsjö har sex poäng.

Ubbhult/Hällingsjö tar sig an Öxabäck i nästa match borta söndag 19 maj 16.00.