Rävlandas segerrad fortsätter efter 4-2 mot Kronäng

Det går fortsatt bra för Rävlanda i division 5 Västergötland södra herr i fotboll.

|
Kronängs IF förlorade mot Rävlanda AIS

På onsdagen mötte laget Kronäng på Kronäng Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sex matcher i rad. Segerresultatet mot Kronäng blev 4-2 (1-0).

– Vi vinner utan att spela bra och tar sjätte raka segern. Spelet klaffar inte helt. Vi har kontroll i första, men faller in i Krongängs spel i andra tyvärr. Ingen bra match från vår sida, kommenterade Rävlandas tränare Christian Skytting efter matchen.

Gästerna Rävlanda gjorde första målet. Viggo Lillskog slog till, redan i tionde minuten. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Casper Svahn och kvitterade för Kronäng.

I 61:a minuten nätade Jonathan Kristensson på straff, och gav Rävlanda ledningen.

Rävlanda ökade ledningen till 1-3 bara sju minuter senare genom Emil Hernborg.

Fem minuter senare var det Mustafa Ghommed som på straff såg till att Kronäng reducerade till 2-3. Fler mål än så blev det inte för Kronäng.

Men med sex minuter kvar att spela ökade Rävlanda ledningen genom Simon Eriksson Bengtsson. 2-4-målet blev matchens sista.

Resultatet innebär att Kronäng ligger kvar på nionde plats och Rävlanda på andra plats i tabellen. Rävlanda var elva i tabellen för 19 dagar sedan, men har fått ett lyft.

Nästa motstånd för Rävlanda är Bollebygd. Lagen möts fredag 28 juni 17.00 på Bråtaredsvallen.