Rävlandas segerrad fortsätter efter 2-0 mot Torestorp/Älekulla

Rävlanda fortsätter starkt i division 5 Västergötland södra herr i fotboll.

|
Torestorp/ Älekulla FF förlorade mot Rävlanda AIS

När laget mötte Torestorp/Älekulla borta på Svansjövallen på söndagen kom ännu en seger. Laget vann med 2-0 (2-0). I och med detta har Rävlanda fyra segrar i rad.

– Vi vinner återigen komfortabelt och borde avgjort matchen mycket tidigare. Fjärde raka segern. Det rullar på nu, kommenterade Rävlandas tränare Christian Skytting efter matchen.

Gästande Rävlanda gjorde första målet. Diolent Shoshaj slog till, redan i nionde minuten.

Rävlanda ökade ledningen till 0-2 i 27:e minuten, när Petter Johansson hittade rätt. Andra halvlek blev mållös och matchen slutade med seger för Rävlanda med 2-0.

Torestorp/Älekulla ligger på åttonde plats i tabellen efter matchen, medan Rävlanda ligger på andra plats. Så sent som den 31 maj låg Rävlanda på elfte plats i tabellen.

Nästa motstånd för Rävlanda är Länghem. Lagen möts fredag 14 juni 19.00 på Bråtaredsvallen.