Rävlanda/Bollebygd formstarka svit fortsätter efter 4-1 mot Toarpsalliansen

Det blev 1-4 (0-2) när serieledande Toarpsalliansen mötte Rävlanda/Bollebygd på torsdagen hemma på Dalsjöhov.

|
Toarpsalliansen förlorade mot Rävlanda/Bollebygd/Hestrafors

Det innebar elva raka matcher utan förlust för Rävlanda/Bollebygd i division 5 Västergötland södra dam i fotboll.

Matchen var mållös till Rävlanda/Bollebygd tog ledningen i 26:e minuten, genom Melinda Aqvilin.

Rävlanda/Bollebygd gjorde också 0-2 i slutminuterna av första halvlek, genom Sofia Fredriksson. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Filippa Kittilä Andersson träff och reducerade åt Toarpsalliansen. Fler mål än så blev det inte för Toarpsalliansen.

I 59:e minuten nätade Ida Nyström, och gjorde 1-3.

Rävlanda/Bollebygd ökade ledningen på nytt, till 1-4, bara sex minuter senare ännu en gång genom Ida Nyström.

Det här betyder att Toarpsalliansen ligger kvar på femte plats i tabellen, och Rävlanda/Bollebygd på första plats.

Nästa motstånd för Rävlanda/Bollebygd är Kabel Åttio/Byttorp. Lagen möts torsdag 12 september 19.00 på Bråtaredsvallen.