Rävlanda upp i topp efter seger mot Sätila

Rävlanda är nu serieledare i division 5 Västergötland södra herr i fotboll efter seger, 5-0 (4-0), hemma mot Sätila.

|
Rävlanda AIS vann mot Sätila SK

Rävlanda leder serien en poäng före Bollebygd. Bollebygd har dock en match mindre spelad. Sätila ligger på nionde plats i tabellen.

– Vi spelar bra fotboll under större delen av matchen. Kassaskåpssäkert bakåt, bra posession och fem mål framåt. En fin fredagskväll på Bråtaredsvallen inför drygt 200 åskådare, kommenterade Rävlandas tränare Christian Skytting efter matchen.

Det innebär 14:e matchen i rad utan förlust för Rävlanda.

Rävlanda startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara två minuter slog Jonathan Kristensson till.

Rävlanda gjorde 2-0 i 16:e minuten, när Simon Eriksson Bengtsson fick träff.

Rävlanda ökade också ledningen till 3-0 i 34:e minuten, på nytt genom Simon Eriksson Bengtsson.

Rävlanda gjorde också 4-0 i slutet av första halvleken, genom Simon Eriksson Bengtsson som med målet fullbordade sitt hattrick. I 53:e minuten gjorde Viggo Lillskog också 5-0.

Nästa motstånd för Rävlanda är Horred. Lagen möts söndag 15 september 16.00 på Eksätersvallen.