Rävlanda tog klar seger mot Sätila

Rävlanda startade bra i matchen mot Sätila på bortaplan på lördagen.

|
Sätila SK förlorade mot Rävlanda AIS

Och 2-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 3-0 i matchen i division 5 Västergötland södra herr i fotboll.

– Vi står för en riktigt fin prestation. Fint spel, bra energi och inställning. Vi får vårt spel att klicka idag, tyckte Rävlandas tränare Christian Skytting, efter matchen.

Gästerna Rävlanda startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Viggo Lillskog slog till, redan i sjunde minuten.

Rävlanda gjorde 0-2 i 21:a minuten, genom Philip Gerhard. I 85:e minuten gjorde Victor Ronge också 0-3 på straff. 0-3-målet blev matchens sista.

Sätila har tre oavgjorda och två förluster och 4–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Rävlanda har två vinster, en oavgjord och två förluster och 7–9 i målskillnad.

För tabellens utseende betyder det här att Sätila ligger på tionde plats medan Rävlanda har sjundeplatsen. Ett fint lyft i tabellen för Rävlanda som så sent som den 31 maj låg på elfte plats.

Nästa motstånd för Rävlanda är Horred. Lagen möts tisdag 4 juni 19.30 på Bråtaredsvallen.