Rävlanda segrare efter stark start mot Gånghester/Målsryd

Rävlanda gjorde en riktigt bra första halvlek och ledde med 2-0 i paus mot Gånghester/Målsryd i lördagens match på bortaplan i division 5 Västergötland södra herr.

|
Gånghester/Målsryd IF förlorade mot Rävlanda AIS

I andra halvlek kom Gånghester/Målsryd närmare, men Rävlanda kunde hålla undan till seger 2-1.

– Vi gjorde en riktigt fin första halvlek och en sämre andra. Men segern var aldrig riktigt hotad, vi hade kontroll på matchen, kommenterade Rävlandas tränare Christian Skytting.

Det betyder att Rävlanda gick obesegrade från planen för 13:e matchen i följd.

Rävlanda tog en tidig ledning. Viggo Lillskog gjorde målet, redan i 19:e minuten.

Rävlanda ökade ledningen till 0-2 i 37:e minuten, när Jonathan Kristensson hittade rätt. Isak Franzén reducerade för Gånghester/Målsryd med knappa kvarten kvar. Mer än så blev det dock inte för Gånghester/Målsryd.

Det här var Rävlandas fjärde uddamålsseger.

Resultatet innebär att Gånghester/Målsryd ligger kvar på tolfte och sista plats och Rävlanda på andra plats i tabellen.

Nästa motstånd för Rävlanda är Sätila. Lagen möts fredag 6 september 19.00 på Bråtaredsvallen.