Rävlanda besegrade till slut – efter 14 matcher utan förlust

Det var länge sedan Rävlanda gick förlorande från en match i division 5 Västergötland södra herr i fotboll.

|
Horreds IF vann mot Rävlanda AIS

Men i söndagens match mot Horred på bortaplan blev det till slut förlust, efter 14 raka matcher med poäng. Slutresultatet skrevs till 2-0 (1-0).

Rävlandas tränare Christian Skytting kommenterade matchen:

– Vi lyckas inte göra mål, vilket Horred gör. Horred borta är en tuff match och då måste man sätta de lägen man skapar. Horred är mer hungriga idag.

Matchen förblev jämn målmässigt till Horred tog ledningen i 36:e minuten, genom Scott Gates. 2-0-målet kom i slutminuterna, med fyra minuter kvar att spela, när Adam Skur slog till och gjorde mål. 2-0-målet blev matchens sista.

Med tre omgångar kvar är Horred på sjätte plats i tabellen, och Rävlanda är på andra plats. Noteras kan att Horred sedan den 30 augusti har avancerat fyra placeringar i tabellen.

Nästa motstånd för Rävlanda är Torestorp/Älekulla. Lagen möts fredag 20 september 19.00 på Bråtaredsvallen.