Pixbos jättetapp i tredje perioden – föll stort mot Thorengruppen

Hemmalaget Pixbo låg under med 3-4 mot Thorengruppen inför tredje perioden.

|
Pixbo förlorade mot Team Thorengruppen SK

Men sista 20 minuterna gick Thorengruppen i från till en klar seger. Till slut blev det hela 4-9 (1-0, 2-4, 1-5) i matchen i SSL herr i innebandy.

Pixbo tog ledningen efter 13 minuters spel, genom Gustav Fritzell framspelad av Arvid Äse. I andra perioden var det i stället Thorengruppen som hade övertaget. Laget vann perioden med 2-4 och ställningen efter två perioder var 3-4.

Thorengruppen hade övertaget i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 8.34 genom Sebastian Theorin, och gick upp till 3-8 innan Pixbo svarade.

4-9 blev det till slut för Thorengruppen.

Måns Höglin gjorde två mål för Thorengruppen och spelade dessutom fram till två mål och Axel Hjälm stod för tre poäng, varav två mål.

Pixbo har tre vinster och två förluster och 37–26 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Thorengruppen har två vinster och tre förluster och 34–28 i målskillnad.

Det här betyder att Pixbo nu ligger på fjärde plats i tabellen, och Thorengruppen är på åttonde plats.

I nästa omgång har Pixbo AIK borta i Solnahallen, lördag 16 december 13.00.