Pixbo Wallenstam ryckte i sista perioden och vann mot Endre

Pixbo Wallenstam vann hemma mot Endre i Superligan dam i innebandy med 8-6.

ANNONS
|
Pixbo dam vann mot Endre IF

Matchen var helt jämn efter två perioder, 4-4, innan Pixbo Wallenstam avgjorde i sista perioden.

– Vart en skön seger. Endre gör det bra och vi fick en rejäl utmaning. Tycker att vi gör mycket bra, men stundtals slarvar vi. Över 60 minuter helt ok insats och viktigt att kunna vinna matchen, även om vi inte är på topp, kommenterade Pixbo Wallenstams assisterande tränare Daniel Hansson.

Det här innebär att Pixbo Wallenstam nu har sex segrar i följd i Superligan dam.

I första perioden var det Pixbo Wallenstam som var starkast. Laget vann perioden med 3-1.

Endre hade greppet över spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 1-3 och ställningen efter två perioder var 4-4.

ANNONS

Pixbo Wallenstam förde spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 4-2 och matchen med 8-6.

Noterbart är att Ellen Bäckstedt gjorde tre mål för Endre. Cajsa Elm stod för tre poäng, varav ett mål för Pixbo Wallenstam och Alma Kilpeläinen hade tre assists.

Det här betyder att Pixbo Wallenstam ligger kvar på andra plats i tabellen, och Endre på femte plats.

Nästa motstånd för Pixbo Wallenstam är Kalmarsund. Lagen möts söndag 29 oktober 15.00 i SBB Arena.