Pixbo föll i förlängning hemma mot IBF Falun

Det blev en riktigt jämn match när Pixbo hämtade upp underläge mot IBF Falun på hemmaplan i Superligan herr i innebandy. Matchen var lika, 4-4, efter tre perioder, men i förlängningen avgjorde IBF Falun. Slutresultatet blev 4-5 (1-3, 1-0, 2-1, 0-1).

|
Pixbo förlorade mot IBF Falun

Emil Ruud blev matchhjälte med sitt avgörande 5-4-mål efter bara 38 sekunder i förlängningen.

IBF Falun tog ledningen efter 4.54, genom Omar Aldeeb på pass av Johan Samuelsson.

Pixbo kvitterade till 1-1 efter 8.24, när Gustav Fritzell slog till framspelad av Oskar Weissbach.

IBF Falun tog ledningen på nytt efter 12.53, när Emil Ruud hittade rätt framspelad av Rasmus Enström.

IBF Falun ökade också ledningen till 1-3 efter 15.09, genom Malte Lundmark på pass av Rasmus Enström.

Efter 17.17 i andra perioden slog Felix Lanver till, på pass av Linus Nestorsson och reducerade åt Pixbo. 7.59 in i tredje perioden nätade Pixbos Anton Fylke framspelad av Oskar Weissbach och kvitterade för Pixbo.

Efter 14.57 slog Oskar Weissbach till på pass av Gustav Fritzell och gav Pixbo ledningen.

IBF Falun kvitterade till 4-4 med 23 sekunder kvar att spela genom Alexander Galante Carlström framspelad av Emil Johansson.

IBF Falun avgjorde matchen med -1.22 kvar att spela återigen genom Emil Ruud på pass av Malte Lundmark.

Oskar Weissbach gjorde ett mål för Pixbo och spelade dessutom fram till två mål.

Pixbo ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan IBF Falun ligger på andra plats.

I nästa omgång har Pixbo Karlstad borta i Colorama Arena, söndag 1 oktober 16.00.