Oavgjort i toppmötet mellan Rävlanda och Gällstad

Det blev oavgjort, 2-2 (2-1), i matchen mellan de båda topplagen i division 5 Västergötland södra herr i fotboll, Rävlanda och gästande Gällstad, på onsdagen.

|
Rävlanda AIS spelade lika mot Gällstads FK

– Vi gör klappkassa första 30 min, sen reser vi oss och spelar okej sista 60. Vi förvaltar inte de lägen vi har och då vinner man inte, kommenterade Rävlandas tränare Christian Skytting efter matchen.

Det betyder att Rävlanda gick obesegrade från planen för tolfte matchen i följd.

Gästande Gällstad tog en tidig ledning. Oskar Lid slog till, redan i nionde minuten.

Rävlanda kvitterade till 1-1 i 39:e minuten, genom Diolent Shoshaj.

Rävlanda tog också ledningen i slutet av första halvleken, genom Jonathan Kristensson. Erik Pettersson kvitterade för Gällstad med knappa kvarten kvar. 2-2-målet blev matchens sista.

Det här var Rävlandas fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Rävlanda stannar därmed på andra plats, och Gällstad på tredje plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Rävlanda är Gånghester/Målsryd. Lagen möts lördag 31 augusti 11.00 på Engvallen.