Mål av Albin Börjesson och Erik Holmqvist – men förlust för Ubbhult/Hällingsjö

Ubbhult/Hällingsjö förlorade mötet med Rydboholm hemma med 2-4 (1-2) i division 6 Mark herr i fotboll på onsdagen.

|
Ubbhult/Hällingsjö förlorade mot Rydboholms SK

– Vi möter seriens bästa lag. Tyvärr bjuder vi på 2 mål. Killarna ska ha en eloge att de inte gav upp, kommenterade Ubbhult/Hällingsjös tränare Johnny Gillberg efter matchen.

Gästande Rydboholm började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara två minuter slog Niklas Apelkvist till.

Rydboholm gjorde 0-2 i 17:e minuten, återigen genom Niklas Apelkvist.

I 19:e minuten slog Albin Börjesson till, och reducerade åt Ubbhult/Hällingsjö. Direkt efter pausen ökade William Najafi Rydboholms ledning.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Elias Jardemo och ökade ledningen för Rydboholm.

I 73:e minuten reducerade Erik Holmqvist för Ubbhult/Hällingsjö. Mer än så blev det dock inte för Ubbhult/Hällingsjö.

Resultatet innebär att Ubbhult/Hällingsjö ligger kvar på fjärde plats och Rydboholm toppar tabellen.

Nästa motstånd för Ubbhult/Hällingsjö är Norrmalm. Lagen möts måndag 24 juni 19.00 på Björkängsvallen.