Landvetter vann toppmötet mot Öjersjö

Landvetter besegrade Öjersjö borta i den tidiga seriefinalen med 3-1 (1-0) i division 4 Göteborg A dam i fotboll på lördagen.

|
Öjersjö IF förlorade mot Landvetter IF 2003

Det här ger dock inga förändringar i tabellen. Öjersjö ligger kvar på andra plats i tabellen, och Landvetter är i fortsatt serieledning. I och med Landvetters seger skiljer det nu tolv poäng mellan lagen.

– Vi vinner seriefinalen med 3-1 efter en insats som är helt enorm. Vi krigar och vinner tillsammans! Match för match, kommenterade Landvetters tränare Joel Rask.

Det här innebär att Landvetter nu har sex segrar i följd i division 4 Göteborg A dam, och har sju raka segrar på bortaplan.

Matchen förblev jämn målmässigt till Landvetter tog ledningen i 33:e minuten, genom Isabell Högström. Direkt efter pausen nätade Nora Nerdal och kvitterade för Öjersjö.

Med en halvtimme kvar att spela fick Ester Lundell träff och gav Landvetter ledningen.

I den 75:e minuten ökade Isabell Högström ledningen. 1-3-målet blev matchens sista.

Nästa motstånd för Landvetter är Virgo. Lagen möts onsdag 18 september 19.15 på Landvetter IP.