Landvetter släppte in sju mål i tredje perioden – föll stort mot Lindome

Hemmalaget Landvetter var fortfarande med i matchen mot Lindome inför tredje perioden.

|
Landvetter IBK förlorade mot Lindome IBK dam

Men där fick Lindome rejäl utdelning. Till slut blev det hela 4-10 (0-3, 1-0, 3-7) i matchen i Allsvenskan södra dam i innebandy.

Lindome spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom mål av Carla Rydbeck, Ebba Caverö och Meja Holgersson. Efter 8.15 i andra perioden nätade Tuva Aebischer Skogbäck, på pass av Amanda Carlsson och reducerade åt Landvetter. Lindome vann också tredje perioden 3-7 och matchen med hela 10-4.

Lindomes Tilda Härnborg stod för tre poäng, varav ett mål och Meja Holgersson gjorde två mål och ett assist.

Landvetter har haft en tuff start på serien och har bara ett poäng efter tre spelade matcher. Lindome har sex poäng.

Nästa motstånd för Landvetter är Jönköping. Lagen möts tisdag 8 oktober 19.30 i Jönköpings Idrottshus.