Kryss mellan Gällstad och Rävlanda efter svängig match

Gällstad mötte Rävlanda hemma på Åvalla på onsdagen.

|
Gällstads FK spelade lika mot Rävlanda AIS

I första halvlek var det Rävlanda som tog greppet om matchen, med en 2-0-ledning. Men i andra halvlek kom Gällstad in i matchen. Laget hämtade i kapp underläget, och matchen i division 5 Västergötland södra herr slutade 2-2.

– Bittert att släppa in mål i matchens sista spark. Det är som det är. Bara att bryta ihop och komma igen, kommenterade Rävlandas tränare Christian Skytting efter matchen.

Matchen förblev jämn målmässigt till Rävlanda tog ledningen i 22:a minuten, genom Diolent Shoshaj.

Rävlanda gjorde också 0-2 strax före paus, genom Johan Andihn. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick David Johansson träff och reducerade åt Gällstad.

Kvitteringen kom på tilläggstid, när Viktor Lid slog till och gjorde mål för Gällstad. 2-2-målet blev matchens sista.

Gällstad har nu åtta poäng och Rävlanda har fyra poäng när båda lagen har spelat fem matcher.

Nästa motstånd för Rävlanda är Gånghester/Målsryd. Lagen möts lördag 25 maj 13.00 på Bråtaredsvallen.