Hindås räckte inte till mot Eken på hemmaplan i division 3 Västsvenska dam i innebandy.

|
Hindås IBK förlorade mot Eken IBK

Matchen på lördagen slutade 9-6 (3-1, 3-2, 3-3) till Eken.

I första perioden var det Eken som var starkast. Laget vann perioden med 1-3.

Eken var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 3-6.

Efter 5.47 av matchen kunde Therese Andihn göra 4-7 för Hindås.

Eken ökade ledningen till 4-8 genom Amanda Eriksson efter 9.51 i tredje perioden.

Hindås reducerade dock på nytt till både 5-8 och 6-8 genom Felicia Gustavsson och Anna Gustafsson, det sista med 1.37 kvar att spela av matchen.

Eken kunde dock avgöra till 6-9 med 1.30 kvar av matchen genom Matilda Wejrum.

Hindås Therese Andihn stod för två mål och tre assists. Alicia Ilin Persson gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål för Eken.

Resultatet innebär att Hindås ligger kvar på sjätte och sista plats och Eken på andra plats i tabellen.

Nästa motstånd för Hindås är Lindås. Lagen möts söndag 10 december 18.45 i Askims Sporthall.