Hindås avgjorde tät match mot Landvetter i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget Hindås och gästande Landvetter var jämn ända till den tredje perioden.

|
Hindås IBK vann mot Landvetter IBK

Där avgjorde Hindås och vann matchen i division 3 Västsvenska dam i innebandy med 4-3 (1-1, 1-1, 2-1).

Madeleine Skarland slog till med bara 38 sekunder kvar av matchen och blev matchhjälte med sitt 4-3-mål.

Första perioden var jämn. Hindås inledde bäst och tog ledningen genom Åse Lago efter 5.30, men Landvetter kvitterade genom Maddis Agus efter 10.35. Efter 7.59 i andra perioden gjorde Hindås 2-1 genom Felicia Gustavsson.

Efter 8.18 av perioden kunde Maddis Agus gjorde 2-2 för Landvetter. 13.50 in i tredje perioden nätade Landvetters Julia Jidblad Lindhage framspelad av Johanna Vainio och gav laget ledningen för Landvetter.

15.25 in i perioden slog Pernilla Hansson till och kvitterade för Hindås.

Hindås avgjorde matchen med 38 sekunder kvar att spela genom Madeleine Skarland framspelad av Filippa Enesten.

Det här var Hindås andra uddamålsseger den här säsongen.

Det här betyder att Hindås är kvar på sjätte och sista plats, och Landvetter stannar på femte plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Hindås är Eken. Lagen möts lördag 3 februari 15.00 i Ekenhallen.