Hattrick av Anton Ekenvi när Härryda slog Fröjden

Anton Ekenvi stod för ett hattrick när Härryda besegrade Fröjden på bortaplan i division 6 Göteborg C herr i fotboll med 5-3 (1-2). Bako Löfgren gjorde dom andra två målen för segrarna, målen för Fröjden gjordes av Andreas Johansson, Jonas Laukkonen Ravn och Carl-Johan Schultze.

|
Fröjdens FK förlorade mot Härryda IF

– Vi gör nog än av våra bästa matcher för i år. Vi skapade lägen efter lägen i matchen. Anton och Bako var pigga i dagens match, då vinner vi matcher. Hela laget gör än otrolig insats, tyckte Härrydas tränare Martin Säverström, efter matchen.

Matchen var mållös till Fröjden tog ledningen i 21:a minuten, genom Jonas Laukkonen Ravn.

Fröjden gjorde 2-0 i 39:e minuten, när Andreas Johansson slog till.

Härryda reducerade till 2-1 strax före paus, genom Anton Ekenvi. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Anton Ekenvi på nytt och kvitterade för Härryda.

I den 74:e minuten gav Bako Löfgren Härryda ledningen på nytt.

Anton Ekenvi ökade Härrydas ledning som med målet fullbordade sitt hattrick med knappa kvarten kvar.

Bara sju minuter senare var det Bako Löfgren som såg till att Härryda ökade ledningen på nytt, till 2-5.

Fröjden reducerade till 3-5 fem minuter senare genom Carl-Johan Schultze. Men mer än så orkade Fröjden inte med.

Det här betyder att Härryda ligger på femte plats i tabellen, och Fröjden är på andra plats.

Härryda tar sig an Landala i nästa match hemma lördag 2 september 14.00.