Härryda föll mot Fröjden – trots ledning i halvtid

I halvtid var hemmalaget Härryda i ledningen med 1-0. Men Fröjden vände – och vann. Till slut blev det 1-2 (1-0) i matchen i division 6 Göteborg C herr i fotboll.

|
Härryda IF förlorade mot Fröjdens FK

– Ja vi är med i 25 minuter sedan tar Fröjden över mer och mer. De är starka och fysiska. De var bättre än oss idag, kommenterade Härrydas tränare Martin Säverström efter matchen.

Gustav Lidbacken stod för Fröjdens avgörande mål efter 70 minuter.

Härryda startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Bako Löfgren slog till, redan i 17:e minuten. I 66:e minuten slog Lukas Simonsson till på straff, och kvitterade för Fröjden.

Gustav Lidbacken gjorde dessutom 1-2 i 70:e minuten. Därmed hade Fröjden vänt matchen.

I den 72:a minuten blev Fröjdens Oscar Eriksson utvisad, och fick spela med en man mindre sista 18 minuterna.

Båda lagen har haft en tuff start på serien, och har tre poäng efter tre spelade matcher.

I nästa omgång har Härryda Landala borta på Guldheden Södra, onsdag 26 april 20.15.