Halvtidsledning blev bara en poäng – när Mölnlycke gästade Lunden ÖBK

I halvtid hade Mölnlycke skaffat sig en ledning med 1-0 i mötet borta mot Lunden ÖBK i division 3 mellersta Götaland herr.

ANNONS
|
Lunden ÖBK spelade lika mot Mölnlycke IF

Men i andra halvlek vaknade hemmalaget. Till slut blev det oavgjort i fredagens match, 2-2.

Mölnlyckes tränare Alan Wandi kommenterade matchen:

– Ja vi är inte alls nöjda med att vi tappar ledningen två gånger och det är för dåligt. Matchen känns som en förlust ikväll. Vi tar med oss två fina mål framåt och fortsätter bygga på det inför nästa match mot Hestrafors. Vi är mycket bättre lag ikväll och det ska vi även visa framöver.

Mölnlycke startade matchen bäst och tog ledningen. Erik Wallentheim gjorde målet, redan i elfte minuten.

Lunden ÖBK kvitterade till 1-1 i 21:a minuten, när Oscar Fridolfsson hittade rätt. I 69:e minuten nätade Alvin Karlsson, och gav Mölnlycke ledningen.

ANNONS

Benjamin Golshan kvitterade för Lunden ÖBK i 80:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Båda lagen har haft en tuff start på säsongen. Lunden ÖBK har bara två poäng och Mölnlycke har en poäng efter tre spelade matcher.

I nästa omgång har Mölnlycke Hestrafors hemma på Mölnlycke IP, fredag 26 april 19.00.