Formstarkt Pixbo Wallenstam tog ännu en seger

Pixbo Wallenstam är svårstoppat för tillfället. När laget mötte IBK Lund borta i Lerbäckshallen på söndagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 5-7 (2-2, 2-3, 1-2) innebär att Pixbo Wallenstam nu har fyra segrar i följd i Superligan dam i innebandy, och är fortfarande obesegrat i år.

|
IBK Lund Elit dam förlorade mot Pixbo dam

IBK Lund tog ledningen efter 4.53, genom Moa Dybner.

IBK Lund gjorde 2-0 efter 6.54, genom Minna Karlsson framspelad av Anna Nilsson.

Efter 9.35 i första perioden nätade Caroline Adelöw, på pass av Ellen Lundin och reducerade åt Pixbo Wallenstam.

Pixbo Wallenstam kvitterade till 2-2 efter 12.52, när Eliska Krupnová fick träff framspelad av Klara Loneberg.

Pixbo Wallenstam tog också ledningen efter 20.18, när Moa Andersson slog till.

I andra perioden var det Pixbo Wallenstam som var starkast. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 4-5.

Även i tredje perioden var det Pixbo Wallenstam som var starkast. Laget vann perioden med 1-2 och matchen med 7-5.

Ellen Lundin gjorde två mål för Pixbo Wallenstam och spelade dessutom fram till två mål. Minna Karlsson gjorde tre mål för IBK Lund.

IBK Lund har nio poäng och Pixbo Wallenstam har tolv poäng efter fyra omgångar.

Fredag 6 oktober 19.30 spelar Pixbo Wallenstam borta mot Lockerud/Mariestad.