Formstarka Rävlanda tog ny seger mot Horred

Rävlanda är svårstoppade för tillfället.

|
Rävlanda AIS vann mot Horreds IF

När laget mötte Horred hemma på Bråtaredsvallen på tisdagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 4-1 (1-0) innebär att Rävlanda nu har tre segrar i följd i division 5 Västergötland södra herr i fotboll, efter att tidigare haft en tuff trend.

– Vi gör återigen en bra prestation över 90 minuter. Nu har vårt spel satt sig och lagmaskinen rullar på. Att vinna komfortabelt mot Horred är ett styrkebesked, kommenterade Rävlandas tränare Christian Skytting.

Rävlanda startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Viggo Lillskog gjorde målet, redan i 14:e minuten. Direkt efter pausen gjorde Emil Hernborg mål och ökade Rävlandas ledning.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Johan Theorin och reducerade åt Horred. Mer än så blev det dock inte för Horred.

I 63:e minuten slog Viggo Lillskog till ännu en gång, och gjorde 3-1.

Och med sju minuter kvar att spela ökade Rävlanda ledningen genom Victor Ronge. Det fastställde slutresultatet till 4-1.

Det här betyder att Rävlanda nu ligger på andra plats i tabellen, och Horred är på sjunde plats. Så sent som den 31 maj låg Rävlanda på elfte plats i tabellen.

Nästa motstånd för Rävlanda är Torestorp/Älekulla. Lagen möts söndag 9 juni 16.00 på Svansjövallen.