En poäng hemma mot Fröjden för Sjövalla

Fröjden hade greppet om matchen, och ledde med 2-1 efter första halvlek borta mot Sjövalla i division 6 Göteborg C herr i fotboll.

|
Sjövalla FK spelade lika mot Fröjdens FK

I andra halvlek jobbade sig Sjövalla in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 3-3.

Fröjden ökade ledningen till 0-2 tidigt i matchen, genom Andreas Johansson, i 13:e minuten.

Sjövalla reducerade till 1-2 strax före paus, genom Simon Bevenäs. Direkt efter pausen nätade Daniel Kappelin och kvitterade för Sjövalla.

Sjövalla gjorde också 3-2 i 53:e minuten när Olof Eklund hittade rätt.

I den 73:e minuten kvitterade Andreas Johansson för Fröjden. 3-3-målet blev matchens sista.

Sjövalla har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 11–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Fröjden har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 16–16 i målskillnad. Det här var Sjövallas fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Sjövalla nu ligger på femte plats i tabellen, och Fröjden är på åttonde plats. Sjövalla var nia i tabellen för 22 dagar sedan, men har fått ett lyft.

Nästa motstånd för Sjövalla är Askim. Lagen möts fredag 31 maj 19.15 på Kobbegården.