En poäng för Landvetter hemma mot Lidköping

Landvetter låg under med 2-0 mot Lidköping efter första halvlek på hemmaplan i P19 Div 1 Region 2 herr i fotboll.

|
Landvetter IS spelade lika mot Lidköpings FK U19

I andra halvlek jobbade sig Landvetter in i matchen och tog en poäng, matchen slutade 2-2.

– Vi är besvikna över att inte fått med oss alla 3 poäng, vi är helt klart det bättre laget för dagen och behöver mer skärpa framför mål då vi behöver 3 målchanser för att göra 1 mål, kommenterade Landvetters ledare Eldar Razanica.

Det var Landvetters fjärde match i rad utan seger.

Lidköping fick en bra start på matchen. Nils Persson slog till, redan i sjunde minuten.

Lidköping gjorde också 0-2 i slutet av första halvleken, genom Carl Andersson. I 54:e minuten slog Jasmin Osmanovic till, och reducerade åt Landvetter.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Vicky Laurent Petry Vicky Joseph och kvitterade för Landvetter. 2-2-målet blev matchens sista.

Landvetter har en seger, två oavgjorda och två förluster och 8–14 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Lidköping har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 11–13 i målskillnad. Det här var Landvetters andra oavgjorda match den här säsongen.

För hemmalaget betyder resultatet tionde plats i tabellen. Lidköping är på åttonde plats.

Nästa motstånd för Landvetter är Torslanda. Lagen möts söndag 2 juni 14.15 på Torslandavallen.