En poäng borta mot Viskafors för Ubbhult/Hällingsjö

Viskafors hade greppet om matchen, och ledde med 2-1 efter första halvlek hemma mot Ubbhult/Hällingsjö i division 6 Mark herr i fotboll.

|
Viskafors IF spelade lika mot Ubbhult/Hällingsjö

I andra halvlek jobbade sig Ubbhult/Hällingsjö in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 4-4.

– Svängig match, leder 1-0, tappar till 1-2, leder 4-2 och tappar till 4-4 som blir slutresultatet, tyckte Ubbhult/Hällingsjös tränare Johnny Gillberg, efter matchen.

Gästerna Ubbhult/Hällingsjö började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara tre minuter slog Carl Stridsberg till.

Viskafors kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Alexander Hagert, i sjunde minuten.

Bara två minuter senare var det Alexander Hagert som såg till att Viskafors tog ledningen. Med en halvtimme kvar att spela fick Linus Nilsson träff och kvitterade för Ubbhult/Hällingsjö.

Ubbhult/Hällingsjö gjorde också 2-3 i 61:a minuten när Linus Nilsson hittade rätt ännu en gång.

Erik Holmqvist gjorde dessutom 2-4 i 69:e minuten.

Marcus Svensson reducerade för Viskafors med knappa kvarten kvar.

Och med fem minuter kvar att spela kvitterade Viskafors genom Marcus Svensson på straff. 4-4-målet blev matchens sista.

Med fyra omgångar kvar är Viskafors på fjärde plats i tabellen, och Ubbhult/Hällingsjö är på femte plats.

Nästa motstånd för Ubbhult/Hällingsjö är Hajom. Lagen möts lördag 7 september 13.00 på Ekåsvallen.