Bodis Nah i form när Hindås vann mot Götafors

Bortalaget Hindås tog hem de tre poängen efter seger mot Götafors i division 7 Göteborg A herr i fotboll.

|
Götafors BK förlorade mot IFK Hindås

3-7 (0-3) slutade lördagens match.

– Vi har hittat ett spelsystem som killarna trivs i, och trots en begränsad trupp gör vi åter en bra match. Vi skapade många chanser och spelade disciplinerat bakåt. Vi ser fram emot att utveckla detta spelsystem under de kommande matcherna, kommenterade Hindås tränare Graham Parsons efter matchen.

Gästande Hindås tog en tidig ledning. Mohammed Qasim Hassan gjorde målet, redan i 13:e minuten.

Hindås ökade också ledningen till 0-2 i 18:e minuten, när David Jönsson slog till.

Hindås gjorde 0-3 i 39:e minuten, när Axel Jönsson hittade rätt. Med en halvtimme kvar att spela nätade Ivan Lagnevall och reducerade åt Götafors.

I 63:e minuten nätade Murhaf Kasim, och gjorde 1-4.

Bodis Nah ökade Hindås ledning med knappa kvarten kvar.

Med sex minuter kvar att spela ökade Hindås ledningen genom Bodis Nah.

Reduceringen till 2-6 kom i slutminuterna, med två minuter kvar att spela, när Anton Augustsson slog till och gjorde mål för Götafors.

Hindås ökade ledningen till 2-7 bara en minut senare genom Jamie Case.

En minut senare var det Daniel-Ilija Kapinkovski som såg till att Götafors reducerade till 3-7. Fler mål än så blev det inte för Götafors.

För Hindås gör resultatet att man nu ligger på tionde plats i tabellen, medan Götafors är på sjunde plats.

Nästa motstånd för Hindås är North Kings. Lagen möts söndag 8 september 14.10 på Bravida Arena.