Arshya Keshavarzi målskytt när Sjövalla sänkte Fröjden

Målet i andra halvleken blev matchens enda när Sjövalla vann med 1-0 (0-0) hemma mot Fröjden i division 6 Göteborg C herr i fotboll.

ANNONS
|
Sjövalla FK vann mot Fröjdens FK

– Välförtjänt seger där vi äger mycket boll. En väldigt bra laginsats där vi kröner tillställningen med ett riktigt fint mål av Arshya upp i nättaket. Nu fortsätter vi trumma på och tackar all publik för stödet, ovärderligt, kommenterade Sjövallas tränare Paul Zaya efter matchen.

Arshya Keshavarzi slog till efter 72 minuter och blev matchhjälte med sitt 1-0-mål.

Första halvlek blev mållös, och det dröjde till den 72:a minuten innan Arshya Keshavarzi gav Sjövalla ledningen.

Sjövalla har tre segrar och två förluster och 8–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Fröjden har fyra vinster och en förlust och 18–8 i målskillnad. Det här var Sjövallas tredje uddamålsseger den här säsongen.

ANNONS

I tabellen innebär det här att Sjövalla nu ligger på tredje plats. Fröjden är på andra plats.

I nästa omgång har Sjövalla Landala borta på Guldheden Södra, onsdag 23 augusti 20.15.