1-1 slutade toppmötet mellan Svenljunga och Rävlanda/Bollebygd

Det blev oavgjort, 1-1 (0-0), mellan de båda topplagen i division 5 Västergötland södra dam i fotboll, Svenljunga och Rävlanda/Bollebygd på Högvalla IP, på söndagen.

|
Svenljunga IK spelade lika mot Rävlanda/Bollebygd/Hestrafors

Inför matchen hade Rävlanda/Bollebygd tagit åtta raka segrar, men åkte nu på första poängförlusten.

Det dröjde innan första målet kom. Först med åtta minuter kvar att spela kom 1–0 till Svenljunga, genom Stina Axelsson.

Kvitteringen kom i matchens absoluta slutskede, med tre minuter kvar att spela, när Ida Nyström slog till och gjorde mål för Rävlanda/Bollebygd. 1-1-målet blev matchens sista.

Svenljunga stannar därmed på andra plats, och Rävlanda/Bollebygd toppar fortfarande tabellen.

Nästa motstånd för Rävlanda/Bollebygd är Kronäng U. Lagen möts torsdag 22 augusti 19.30 på Kronäng Arena.